Den klassiske numerologi går tusindvis af år tilbage, faktisk er der ikke tegn på i historien at numerologien på noget tidspunkt ikke har været der.

Den klassiske lære bygger på diverse grundprincipper, der er blevet videreformidlet gennem utallige generationer.

Den sande lære er altid udelukkende blevet formidlet til særligt udvalgte individer, som et prik på skulderen fra en mester til sin udvalgte elev, det var ikke alle der var værdige til at få den gamle viden – det krævede en stor ymyghed og respekt for faget.

Den klassiske numerologi er dybt funderet i arbejdet med lys og er spirituel samt holistisk i sin grundessens.

Den klassiske numerologiske viden omkring numeroskopet har til formål at støtte sjæle i deres rejse og læring her på Jorden.

Den klassiske numerologi bygger på særlige dogmer, der i overensstemmelse med den hellige gedometri og andre skabelsesberetninger definerer numerologien og vibrationerne i vores verden.
 

Numbers

Min læremester Millicentt Rosamunde har skrevet nedenstående artikel om den klassiske numerologi. Når noget er godt, er der absolut ingen grund til at skrive det om. Læs og bliv inspireret, og læs også hendes interessante kommentarer til de mange nye variationer af numerologien.
 
 
Den klassiske numerologi – dogmer og visdom

Den klassiske numerologi er som en stor lysende klippe af indsigt og sandhed. Det er en ældgammel visdom, der siges at kunne dateres tilbage til Atlantis, en gylden tidsalder i menneskehedens historie. Denne gamle viden er blevet videreformidlet til særligt udvalgte individer gennem titusinder af år, fra mester til elev. Kun særlige udvalgte fik denne viden.
I vores moderne verden kan det alt sammen lyde meget mystisk og måske endda utroligt og det er det også.
Numerologiens opståen er omgærdet med megen mystik og hemmelighedskræmmeri.
Der har været flere eksempler på personer, der misbrugte den magt som numerologien gav dem, indenfor blandt andet den katolske kirke og under 2. verdenskrig, hvorfor numerologien blev gemt væk i en lang periode af de mestre som besad den viden (det kunne være præsten, logemesteren eller blot en almindelig bonde).
Under omstændigheder vi ved meget lidt om modtog danske Annet Kofoed denne særlige uddannelse i Australien og udbredte herefter den gamle klassiske numerologiske viden omkring numeroskopet og navneskift i Danmark og Skandinavien. Som det er sket før i numerologiens historie medførte denne udbredelse også en udvanskning af sandheder som “ny-numerologien” er bevis på (læs mere herunder).
Det er sket mange gange før, som dengang Pythagoras under antikken havde sin skole for særligt indviede. Dengang måtte man ikke skrive noget ned, hvilket formentlig har ført til at sandhederne efterfølgende er blevet udvaskede, viderefortolkede og forandrede. I hvert fald førte det til en opdeling af den klassiske numerologi og det som egentlig er den kinesiske numerologi, men som mange idag kender som moderne numerologi eller Pythagoras numerologi, som blandt andet er meget udbredt i USA.
Den klassiske numerologi, nogle gange og særligt af Annet Kofoed, omtalt som oldtidens numerologi, bærer på den gamle sandhed, der historisk dateres tilbage til Babylon og de gamle hebræere og kaldæerne, samt åndeligt dateres tilbage til Atlantis og de gamle civilisationer som fx Lemuria.

Den klassiske numerologi indeholder blandt andet viden om:

* signifikansen af fødselsdatoen, den numerologiske essens, som udtrykker sjælens mission

* numeroskopet, der fortæller om de skæbneenergier vi har med ind i livet, livslinjen og livstemaet

* det numerologiske navneskift, ved ændring af navneenergiernes forandres numeroskopet og dermed skæbnen

* årstalsrækkerne, fortæller om vores vej gennem skæbnen og livet, disse ændres ved navneskift

* karma og skæbne, det karmiske slip (når gamle energier slippes ved hjælp af navneskift) sjælsarkivet, energierne på verdensplan og meget andet

De gamle sandheder som er blevet bevaret, bærer på utrolig megen visdom og den klassiske numerologis udbredelse idag i Skandinavien fortæller om muligheden for fantastiske vibrationsløft på person- og verdensplan.
 
Ny-numerologi – hjemmelavet numerologi
Den klassiske numerologi er hvad den altid har været, den er som en stor klippe af visdom og sandhed.
Der har altid været strømninger indenfor det numerologiske felt af personer, der selv har fundet på deres egne numerologiske modeller og teorier. Nogle af disse numerologer ... læs resten af artiklen her.
 
 
 
Alt afhænger af øjnene der ser.
Se på livet - og bliv set på med nye øjne.
 
Øjne, der ser - Regitze Schmidt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Her i mit atelier er der - på alle måder højt til loftet - og ro til fordybelse.
Det er her du kommer til session og det er her, du vil hente nye energi.
 
Numbers, Regitze Schmidt
Regitze Schmidt | CVR: 26999545 | Lergraven 5, DK-3140 Ålsgaarde - Denmark | Tlf.: +45 5150 2881