Nye indlæg

 
 
Udsigten fra mit køkkenvindue, Regitze SchmidtVelkommen til Tanker, Tekst og Tal ...
 
... og udsigten fra mit køkkenvindue i Ålsgårde
 
 
 
 
 
Du kan, i menuen ude til venstre, vælge mellem fire kategorier:

Fra mit køkkenvindue i Ålsgårde ... tanker om alt mellem himmel og jord, men en hel del om numerologi
Parkinsons ... om en diagnose
Tidsbilleder ... drømmebilleder fra meditationer og regressioner
Fra barndommens gade ... fortællinger fra 1950-erne
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

Livsglæde ...

02-03-2019 10:11
TalsMagi, Regitze SchmidtI mit efterhånden ret lange, og ikke altid nemme liv, har jeg ofte spekuleret over, hvorfra jeg har fået kraften eller evnen til at se de positive sider i livet.

Tænk på Monty Python’s;
Always Look on the Bright Side of Life, og du vil sikkert trække på smilebåndet.
Umiddelbart har jeg ikke altid indset at en svær situation kunne være morsom eller en grim oplevelse kunne ændres til bagefter at blive opfattet som en "soap", men jeg kommet videre. Dog med ar på sjælen, en del klogere, men stadig med godt humør og evnen til at videreformidle dette.

Først nu ved jeg, at jeg har fået en gave med fra fødslen. Hvordan ved jeg det? Det kan jeg regne mig til!

Om jeg var klogt regnebarn i skolen? Nok ikke, og da tallene blev skiftet ud med a og b gik det helt galt, men jeg har altid været glad for tal.
Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg regnet tværsummer ud. Var det nu et godt tal - uden egentlig at vide, hvilke tal der var gode eller mindre gode for mig.
Jeg huskede bilers nummerplader, folks telefonnumre og i dag, når et særligt forsikringsselskabs annoncer toner frem på tv-skærmen ryger jeg direkte tilbage i barndommens gade. ..121416. Tal der er så lig de tal, der afløste vort tidligere bella-v-nummer - ja, det er længe siden ;).

Sidste år tog jeg en pause fra den ydre verden. Behovet var ro. Tid til at reflektere over livet og med en tyrkertro på, at det rigtige var på vej.
Jeg væbnede mig med tålmodighed og ventede og ventede … og ventede.
Var faktisk lige ved at miste troen på, at Universet havde hørt mig, da der pludselig var kontakt.
Jeg fandt hvad jeg søgte, var ikke et sekund i tvivl. En ny uddannelse ventede som Match Numerolog. (https://www.numerologi.nu)
Og jo, jeg havde tidligere frekventeret numerolog, men jeg vil mere end det.
Så i løbet af dette år bliver jeg uddannet og kan benytte denne nye uddannelse sammen med min lange livserfaring til at rådgive.
Mit uddannelsessted er langt væk fra Ålsgårde, men det var vigtigt for mig, at numerologen havde sin ballast i orden og som psykolog har Millicentt den vinkel, jeg ønskede mig.

Mit sigte er at kunne rådgive på et højt niveau. Menneskeskæbner er på spil, det er et stort ansvar og skal også forvaltes som sådan.
Mit udgangspunkt er p.t. ikke umiddelbart et navneskifte.
Jeg vil hellere synliggøre, hvad du bringer med dig fra tidligere liv, alene ved din fødselsdato. Der er jo en årsag til, at du har valgt at komme til jorden på netop denne dag. Fødselsdato, måned og år kan meget eksakt fortælle dig hvordan du bedst forvalter dit liv og hvordan du kan vende svagheder til ressourcer og meget, meget mere … for der er nemlig betydeligt mere, end du kan læse dig til på nettet.
TalsMagi, Regitze SchmidtTanker, Tekst og Tal
Regitze Schmidt | CVR: 26999545 | Lergraven 5, DK-3140 Ålsgaarde - Denmark | Tlf.: +45 5150 2881