Nye indlæg

 
 
Udsigten fra mit køkkenvindue, Regitze SchmidtVelkommen til Tanker, Tekst og Tal ...
 
... og udsigten fra mit køkkenvindue i Ålsgårde
 
 
 
 
 
Du kan, i menuen ude til venstre, vælge mellem fire kategorier:

Fra mit køkkenvindue i Ålsgårde ... tanker om alt mellem himmel og jord, men en hel del om numerologi
Parkinsons ... om en diagnose
Tidsbilleder ... drømmebilleder fra meditationer og regressioner
Fra barndommens gade ... fortællinger fra 1950-erne
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

Utrolige clairvoyante evner ...

04-03-2019 17:38
Kø, Regitze Schmidt
Vi skulle til den ugentlige “handlen” i Hornbæk, og kørte vejen gennem Skibstrup, selvom vi var blevet enige om, at med nyudstykningen og al graveriet, var det nok ikke den vej vi skulle køre det næste års tid.
Men det havde vi altså lige glemt - vi er jo heller ikke de yngste længere.

Og så holdt vi pludselig i kø.
Midt i det idylliske lille Skibstrup, hvor to veje møder hinanden og bliver til et trefork-kryds, forsøgte en lastbilschauffør at tage et venstresving. Men pladsen var trang. I svinget var vejskilte og rabatten var blød efter regnen.

De er super dygtige disse chauffører. De kommer normalt rundt med deres kæmpebiler, hvor fru Jensen ikke kan komme rundt med sin Fiat Uno.

Men i kø holdt vi altså.
Jeg tog et foto og lagde det på fb, med en tekst; med ønsket om bredere veje ;). Og så begyndte alle kommentarerne at komme.
Nogle lødige om vore trafikproblemer i Ålsgårde - dem har vi altså, vi har al for megen tung trafik gennem Ålsgårde og på Strandvejen.
Skindersøvej er den første vej, når man kommer fra Helsingør, hvor man kan køre ind over land. Og det er også Skindersøvej man kører ad, når man kommer fra Helsingørmotorvejen og kører mod vandet.

I løbet af et par år flytter endnu flere til Ålsgårde i de nyudstykkede områder. Og nej, veje bliver der ikke flere af.

Da vi købte vort hus for 16 år siden hørte vi sjældent trafikstøj. Nu er den intens morgen og aften og på andre tidspunkter som en konstant summen.

Tilbage til opslaget på fb:
Der kom kommentarer om dette og hint. Hvad kommunen skal gøre, hvem der skal betale hvad o.sv., hvad den forreste bil i køen havde gjort forkert, hvem der holdt for tæt på, og at man kunne køre hen på lossepladsen, hvis man skulle vende. Pludselig blander en helt fjerde sig i en intern snak og mener, at vi høns burde kagle i Nordnorge og ikke i gruppen, den næste mener (uden at have læst den tekst der allerede er slået op) det samme som tidligere er skrevet, og at jeg nok kunne komme forbi med min “bette” bil, hvilket der aldrig havde været tale om, vi holdt jo i kø.

Jeg undrer mig over alle disse mænd med clairvoyante evner, som uden tvivl kunne drive det vidt, for ingen af dem var tilstede da jeg tog fotoet.
 
 
NB: Opslaget på fb har jeg slettet!
Som Olympia Dukakis siger i Lunefulde måne “Don’t shit where you eat"
TalsMagi, Regitze SchmidtTanker, Tekst og Tal
Regitze Schmidt | CVR: 26999545 | Lergraven 5, DK-3140 Ålsgaarde - Denmark | Tlf.: +45 5150 2881