Nye indlæg

 
 
Udsigten fra mit køkkenvindue, Regitze SchmidtVelkommen til Tanker, Tekst og Tal ...
 
... og udsigten fra mit køkkenvindue i Ålsgårde
 
 
 
 
 
Du kan, i menuen ude til venstre, vælge mellem fire kategorier:

Fra mit køkkenvindue i Ålsgårde ... tanker om alt mellem himmel og jord, men en hel del om numerologi
Parkinsons ... om en diagnose
Tidsbilleder ... drømmebilleder fra meditationer og regressioner
Fra barndommens gade ... fortællinger fra 1950-erne
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

Trend

13-11-2019 17:27
Liva, Numbers.dk by Regitze SchmidtMan skal kende sin fortid for at forstå sin samtid og kunne påvirke sin fremtid.

Det er min og numbers.dk by Regitze Schmidt’s “punchline”. Det er de ord eller den sætning, der danner grundlaget for min dagligdag og liv.

Derfor blev jeg så dejligt, positivt overrasket forleden da jeg deltog i et trendseminar hos Lahme.dk, hvor det handlede om trendforskning - og trenden for det kommende tiår, hvor udgangspunktet netop var min punchline.

“En megatrend skal forstås om en bølge”, noget som vi alle bliver påvirkede af i en eller anden form. Bølgen symboliserer, at noget nyt er på vej og vigtigheden af, hvor man befinder sig på bølgen.

At vi skulle tilbage til de brølende 20ere (altså dem i 1920-erne) var interessant, d.v.s. hundrede år, hvor tiden og verden omkring os var meget lig i dag.
En løssluppen tid med fokus på kønnet, fester, ny musik, nye måder at tænke politik på, urolige finansmarkeder, der endte med et krak. Samtidig med den store udvikling var tiden også præget af angst og frygt - som nu.
“Derfor ser vi et klart billede af, at fascinationen af og viden om vores kulturhistorie kan lære os at forstå og forudsige, hvad der præger den tid, vi lever i, og dermed også det liv vi lever.”

De arketyper vi hidtil har kendt og ageret efter markedsføringsmæssigt, kan ikke længere benyttes. Det vil sige farvel til hr. Vinter og hr. Olesen. Verden og menneskene har udviklet sig, og typerne er blevet flydende - og har fået nye navne. Vi skal sige goddag til blandt andre Soulsootheren og Henry.
Disse nye “arketyper” vil jeg senere fortælle mere om fra en numerologisk
vinkel.

Vi kan ruste os til fremtiden ved at have balance i vore energier samt sørge for, at vore navne matcher vore liv. Det giver grobund for en større tryghed.

Vidste du, at man i dag i USA er begyndt at behandle for øko-angst og klimasorg - sørgeligt. Der er ingen grund til, at det skal komme så vidt for dig.
TalsMagi, Regitze SchmidtTanker, Tekst og Tal
Regitze Schmidt | CVR: 26999545 | Lergraven 5, DK-3140 Ålsgaarde - Denmark | Tlf.: +45 5150 2881